Izolatii termice si la temperatura redusa

Exigentele vizavi de instalatiile tehnologice privind eficienta si combaterea emisiilor au crescut exponential in ultimii ani. Legislatia reglementeaza respectarea cu precizie a limitelor de temperatura pentru procesele chimice in diferite domenii. Ca urmare, izolarea instalatiilor sau a altor facilitati industriale sunt din ce in ce mai importante. Va sprijinim pentru a raspunde acestor cerinte. Va acordam asistenta in faza de planificare a lucrarilor pentru noua constructie sau va modernizam actuala izolatie termica, in baza pregatirii noastre tehnice complexe.

IZOLAȚII TEHNICE PROFESIONALE

Lucrările sunt executate la standarde europene, bazate pe: materiale de calitate, accesorii şi produse complexe , asistenţă şi consiliere tehnică, proiectare şi execuţie, servicii logistice la nivel naţional şi european.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformitaţii cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile precum şi de a creşte satisfacţia clientului.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, serioazitatea şi nu în ultimul rănd preţurile accesibile reprezintă baza fundamentală a companiei PG IZOROM, astfel încăt dumneavoastră, clienţii noştri, să fiţi multumiţi de serviciile noastre, precum şi de colaborarea cu societatea noastră.