Instalatii Electrice

Instalatiile electrice reprezinta o ramura care se ocupa cu studiul si aplicarea electricitatii, aparaturii electrice si electro-magnetice. Aceasta ramura a devenit individuala la jumatatea secolului 19, dupa comercializarea telegrafului electric, a telefoniei si distributia curentului.

Instalatii Electrice

Compania noastra are un personal vast si adecvat si cu experienta in sectorul Electric, care sunt mereu informati si pregatiti cu cele mai noi tehnici folosite in aceasta industrie.

Intreprindem toate toate tipurile de Instalatii Electrice Industriale si Instalatii Electrice de joasa tensiune.

Tuturor proiectelor de instalare le sunt asignate un Manager de Proiect, care are ca si responsabilitati mentinerea legaturii cu partea client si supravegherea santierului, sa pregateasca fisierele CDM/QHSE care contin Planul se Securitate a Santierului, Planul de Calitate, Declaratii de Metodologie si Evaluarea Riscurilor, Securitatea Santierului, Pachetul de Munca pentru instalari, Instalarea programelor de Munca impreuna cu alte informatii tehnice relevante.

Lucrarile de instalatii IREM sunt audiate intr-un mod continuu, atat intern cat si extern pentru a asigura cele mai inalte standarde posibilie.