Instalatii Electrice

Instalatiile electrice reprezinta o ramura care se ocupa cu studiul si aplicarea electricitatii, aparaturii electrice si electro-magnetice. Aceasta ramura a devenit individuala la jumatatea secolului 19, dupa comercializarea telegrafului electric, a telefoniei si distributia curentului.

Prezentare Irem Constructii Generale SRL

Persoana juridica parte din Grupul IREM a fost fondata in 2006 cu sediul central si depozit in Bucuresti (Romania), una dintre cele mai strategice zone.

La ora actuala Irem Constructii Generale are un total de peste 1000 de angajati, insumand santierele si departamentele de la sediul central, dintre care 750 muncitori calificati si 250 muncitor necalificati.

Activitatea principala a companiei este constructia de cladiri industriale, precum codul activitaii in Romania (4299 - Lucrari de constructie in proiecte ingineresti).

Scopul companiei este de a livra servicii complete in domeniul de contructii civile, constructii industriale, productie, instalatie si maintenanta a constructilor pe baza de otel, vase de presiune si tubulatura gaz, petrol si fabrici industriale, lucrari mecanice la rece, instalatia si asamblarea echipamentelor.

Obiectivul Irem Constructii Generale este de a opera intr-un mod synergic si complementar, fiind unul dintre furnizorii de top de servicii complete in Construirea si Maintenanta cladirilor industriale de orice natura. Punctul forte consta in abilitatea de a se ocupa de proiecte complexe ca si Contractor Principal pentru a gestiona si centraliza toate aspectele din diferitele stagii, asignate divereslor activatii specializare sau controlate pentru companii. Rezultatul final dorit fiind satisfactia clientului, in ceea ce priveste rezultatele dobandite, timpul de constructie, si interactiunile cu diverse terte. Dedicarea constanta pentru a asigura performante de nivel inalt in ceea ce priveste Cresterea Competitiva, Inovare Continua si Dezvoltarea Puterii Profesionale permite Irem Constructii Generale sa pregateasca si sa obtina rezultate in deplina conformitate cu cerintele partilor implicate si variabilele critice ale proiectului

Irem Constructii Generale are la dispozitie propriile mijloace de transport si echipamente. Activitatiile fiind urmate la propriul depozit si/sau in alte site-uri fiind urmarite cu strcitete normele de siguranta si calitate.

Irem Constructii Generale ca si organizatie este inalt calificata cu abilitate de munca si experienta tehnica dovedite pentru fabricarea, construirea, asamblarea si maintenanta cladirilor industriale.

Irem Constructii Generale imbunatateste si consolideaza Resursele Umane ca si punct de plecare pentru realizarea activitatii sale. Devotamentul constant in asigurarea sigurantei calitatii si performantei permite sa combine valorile etice si profesionale cu management si abilitati tehnice la fiecare nivel al societatii, de la managementul de top la lucratorul individual